TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VERSIO 1.0 PÄIVITETTY 07.HUHTIKUU 2021

1. Keitä olemme?

Tämän tietosuojailmoituksen termit 'Infiniza', 'Yhtiö' tai 'Me' ”Meidän” viittaavat Infiniza Limited -yhtiöön rekisteröintinumerolla C77819. Yhtiö on rekisteröity osoitteeseen The Bastions Office No.2, Emvin Cremona Street, Floriana, FRN 1281, Malta. Termit 'Sinä', 'Sinun' tai 'Käyttäjä' tarkoittavat henkilöä, joka käyttää tällä verkkosivustolla tarjottua palvelua.

Tässä Tietosuojailmoituksessa kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka annat Meille tämän verkkosivuston käytön tai tilisi toiminnan kautta, ovat Meille luottamuksellisia. 

Voit ottaa Meihin yhteyttä Live Chat -palvelun kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessrequest@amokcasino.com. Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai siitä, miten käsittelemme tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@infiniza.com.

2. Miksi keräämme henkilötietoja?

Jotta voimme tarjota Sinulle palvelua ja rekisteröidä tilin Amok Casinolle, Meidän on kerättävä henkilötietojasi. Tarjotaksemme palvelua saatamme joutua luovuttamaan tietojasi joillekin ulkopuolisille palveluntarjoajille. Varmistamme, että otamme käyttöön asianmukaiset suojatoimet tietojesi suojaamiseksi tämän toimenpiteen aikana. 

Henkilökohtaisten tietojen, joita keräämme Sinulta rekisteröidessäsi ja käytämme tiliäsi Amok Casinolla, on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme, mukaan lukien Maltan peliviranomaisen myöntämän lisenssimme käyttöä koskevat velvoitteet ja sen säännösten ohjeiden mukaisesti. Täyttääksemme velvollisuutemme, jotka liittyvät rahanpesun selvittelykeskukseen (FIAU) ja muihin asiaankuuluviin toimivaltaisiin viranomaisiin, tarvittaessa niin avustamaan lainvalvontatutkimuksissa. Oletetaan, että et anna Meille tarvittavia henkilötietoja pyynnöstä. Tällaisessa tapauksessa lopetamme suhteen Sinuun.

Sen lisäksi, että Meillä on laillinen velvollisuus kerätä henkilötietojasi, Meillä on myös oikeutettu intressi suojella Amok Casinoa väärinkäytöltä petollisesta ja / tai laittomasta toiminnasta. Näitä ovat muun muassa myynninedistämisen väärinkäyttö, vilpillinen toiminta, rahanpesu ja / tai terrorismin rahoitus ja verkkoturvariskit. Henkilötietojesi kerääminen auttaa Meitä varmistamaan verkkosivustomme palvelun turvallisuuden, saatavuuden ja saatavuuden Sinulle. 

Joskus voimme lähettää Sinulle markkinointiviestintää, mutta vain jos olet valinnut tällaisen palvelun joko rekisteröintiprosessin aikana tai muuttamalla asetuksiasi tiliprofiilista. Tämä markkinointiviestintä auttaa Sinua pysymään ajan tasalla uusimmista peleistä, tuotteista, bonuksista, tarjouksista ja muista liittyvistä kampanjoista. Sinulla on oikeus muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa veloituksetta joko muuttamalla näitä asetuksia tiliprofiilissasi tai peruuttamalla tilaaminen suoraan markkinointiviestinnästä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme Live Chat -palvelussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessrequest@amokcasino.com.

3. Mitä henkilötietoryhmiä keräämme?

Sinulta keräämämme ja käsittelemämme henkilötietoluokat ovat seuraavanlaiset: 

Henkilökohtaiset henkilöllisyystiedot ja viestintätiedot toimitetaan Meille, kun rekisteröinti Amok Casino -tilille suoritetaan loppuun. Tähän sisältyy tietojen kerääminen, kuten koko nimesi, syntymäpäiväsi, asuinosoitteesi ja viestintätiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

 Henkilötietojasi voidaan kerätä myös muilla tavoilla, kuten asiakirjoilla tai tiedoilla, jotka toimitat Meille pyynnöstä. Asiakirjat toimitetaan henkilöllisyyden, iän, osoitteen ja maksun vahvistamiseksi. Voimme kuitenkin pyytää Sinulta muita asiakirjoja osana lakisääteisiä ja lakisääteisiä velvoitteitamme ja ylläpitää tiliäsi kanssamme. 

Pidämme kirjaa myös rahoitustilisi tiedoista ja joistakin rahoitustapahtumiesi näkökohdista käyttämällä tiliäsi tällä verkkosivustolla. Tallennamme kirjautumistietosi ja vierailusi tälle verkkosivustolle muun muassa paikkatietojen, liikennetietojen ja verkkolokien avulla. Lisäksi kaikki live-keskustelut ja sähköpostikirjeet asiakastukitiimimme kanssa tallennetaan ja ylläpidetään turvallisuutta ja koulutusta / koulutustarkoituksia varten. 

Vaikka emme kerää säännöllisesti erityisiä tietoluokkia, saatamme saada Sinulta tällaisia ​​tietoja. Jos esimerkiksi ilmoitat meille, että Sinulla on uhkapeliongelma, käsittelemme tällaisia ​​tietoja terveystietoina. Salaamme tällaisen materiaalin.

4. Tietojen kerääminen evästeistä

Käytämme evästeitä keräämään tietoa, jotka Internet-selaimesi on siirtänyt laitteellesi (tietokone, matkapuhelin, tabletti). Tällaiset evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustoamme ja tarjoamaan Sinulle ylivertaisen kokemuksen. Saamme suostumuksesi evästeisiin, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston onnistuneelle toiminnalle. Niille evästeille, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston menestyksekkäälle toiminnalle, Meidän ei kuitenkaan tarvitse pyytää etukäteen suostumustasi. 

Jos haluat lisätietoja evästeistä, lue evästekäytäntömme.

5. Miksi käsittelemme tietojasi?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi seuraavista syistä: 

● Tilisi luomiseen, käyttöön ja hallintaan.

 ● Pelataksesi pelejä ja suorittaa niihin liittyviä toimintoja. 

● Meidän suorittamiimme, Sinua koskeviin henkilöllisyystarkistuksiin.

● Lyödäksesi vetoa ja käsitellä verkkomaksuja. 

● Lakisääteisten, lisensointi- ja sääntelyvaatimusten noudattamiseen, mukaan lukien tietosuojaan liittyviä vaatimuksia. 

● Käyttäjäprofiilien luomiseen, rahanpesun torjunnan riskinarviointia varten. Sivustomme laittoman käytön estämiseksi Meidän on profiloitava Käyttäjämme ja heidän toimintansa käyttämällä automatisoituja prosesseja. Näiden profiilien perusteella tehdyt päätökset tekevät kuitenkin luonnolliset henkilöt.

 ● Tapahtumien seurantaan ja seuranta petosten, epänormaalien vedonlyöntimallien, rahanpesun ja / tai terrorismin rahoituksen estämiseksi, mukaan lukien henkilötietojen siirtäminen maksunkäsittelypalvelumme tarjoajille. 

● Velvoitteidemme täyttämiseen asiaankuuluvien viranomaisten kanssa, mukaan lukien heidän avustamisensa mahdollisissa rikollisen toiminnan tutkimuksissa, kuten petoksiin, rahanpesuun ja / tai terrorismin rahoitukseen liittyvissä tutkimuksissa. 

● Markkinointitarkoituksiin vain silloin, kun suostut aktiivisesti vastaanottamaan markkinointimateriaalia uusista peleistä, bonuksista, tarjouksista ja tarjouksista. Voit kieltäytyä milloin tahansa.

6. Missä säilytämme henkilötietojasi

Varmistamme, että toteutamme kaikki tarvittavat turvallisuus- ja tavanomaiset varotoimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Palvelimemme sijaitsevat fyysisesti Euroopan unionissa, ja vain valtuutetut henkilöt voivat käyttää niitä verkossa salattujen yhteyksien kautta. Noudattamalla parhaita tietoturvakäytäntöjä ja -standardeja käytämme vain kolmansien osapuolten tarjoajia, jotka seuraavat ja takaavat riittävän turvallisuustason, joka on samalla tasolla kuin Meidän.

 Voimme myös tallentaa henkilötietojasi yritysryhmäämme. Koska tämä voi sijaita ETA: n ulkopuolella, varmistamme silti, että asianmukaiset turvatoimet ovat käytössä ja että henkilötietosi ovat aina suojattuja. Esimerkiksi ottamalla käyttöön vakiosopimuslausekkeet Euroopan komission mukaisesti.

7. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi voidaan välittää myös tietyille kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa voidakseen suorittaa seuraavat prosessit ja tarjotakseen palveluitamme Sinulle:

 ● Maksujen käsittelyn

 ● Markkinoinnin, johon suostumuksesi on saatu

 ● Petostentorjunnan, rahanpesun ja / tai terrorismin rahoituksen torjunnan;

 ● Muut rekisterinpitäjät 

● Yhteisen kontrolloinnin; ja 

● Tietojenkäsittelijät. 

Luettelo kolmannen osapuolen palveluntarjoajistamme toimitetaan Sinulle pyynnöstä.

 Huomioi, että saatamme joutua luovuttamaan henkilötietosi tällaisille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille lakisääteisten velvoitteidemme ja oikeutettujen etujen täyttämiseksi. 

Petostentorjunnan, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa käytetään henkilötietojesi vahvistamiseen. Tämä tapahtuu sähköisesti sovittamalla tietosi kolmansien osapuolten tietokantoihin arvioidakseen:

 ● Oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (PEP) tai PEP:in läheinen kumppani.

 ● Kohdistetaanko Sinulle taloudellisia seuraamuksia.

 ● Ovatko henkilötietosi kytköksissä ihmisiin tai vastaavatko ne ihmisiä haitallisilla mediatuloksilla. 

Kun maksupalveluntarjoajamme pyytää tällaisia ​​tietoja petoksiin liittyviin tiedusteluihin, toimitamme henkilötietoja sillä perusteella, että tietopyynnön tarkoituksena on joko suojata oikeuksiasi tai aito etu suojella Meitä petoksilta.

 Varmistamme, että tiedonsiirrot kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa ovat asianmukaisilla sopimuksilla ja suojatoimilla tehtyjä, jotka otetaan käyttöön rekisterinpitäjän (Meidän) ja tietojenkäsittelijän (kolmannen osapuolen) välillä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Nämä sopimukset sisältävät viittauksia luottamuksellisuuteen, ehdottomiin käsittelysääntöihin, suojatoimenpiteisiin, rikkomusilmoitusvaatimuksiin ja avun tarjoamiseen Meille, jotta oikeuksiasi voidaan käyttää oikein. 

Jos rekisterinpitäjä muuttuu, yritämme ilmoittaa Sinulle tästä ja uudesta rekisterinpitäjän henkilöllisyydestä joko ottamalla Sinuun yhteyttä suoraan tai sijoittamalla ilmoituksia tälle verkkosivustolle tai käyttämällä muita viestintätapoja. 

Olemme myös velvollisia luovuttamaan henkilötietosi asianomaisille sääntelyviranomaisille lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Näitä ovat muun muassa seuraavat: 

● Malta Gaming Authority (MGA) 

● Financial Intelligence Analysis Unit (FIAU)

 ● Sanctions Monitoring Board (SMB)

 ● Muut asiaankuuluvat lainvalvontayksiköt 

Ilmoittaessamme asiaankuuluville viranomaisille, olemme velvollisia toimittamaan kaikki henkilötiedot ja asiakirjat, maksu- ja vedonlyöntitapahtumahistorian, viestintähistorian ja kaikki muut hallussamme olevat tiedot Sinusta. Kaikki henkilötiedot ja asiakirjat, mukaan lukien asiakirjat, siirretään asianomaiselle viranomaiselle suojatuin keinoin, kuten viranomaiset voivat määrätä.

 Tapauksissa, joissa Meidän on toimitettava henkilötietosi kolmannen osapuolen tarjoajille, esimerkiksi markkinointitarkoituksiin, tarjoamme Sinulle erityisen vaihtoehdon, jossa Sinun tarvitsee aktiivinen suostumuksesi siirtääksesi tietojasi tällaisille kolmannen osapuolen tarjoajille. Tällaiset markkinointikumppanit rajoittuvat saamaan vain yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja / tai matkapuhelinnumerosi, vain silloin, kun suostut vastaanottamaan markkinointiviestintää. Oletetaan, että päätät peruuttaa suostumuksesi markkinointitarkoituksiin, minkä voit tehdä milloin tahansa. Tällöin ilmoitamme asiaankuuluvalle markkinointikumppanille lopettamaan markkinointiviestinnän lähettämisen saatuasi pyynnön.

8. Tiedonsiirto kolmannelle osapuolelle

Kun jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, varmistamme aina, että henkilötietojesi siirtämiseen on käytössä yhtä kattava suoja kuin ETAn alueella. Siirrämme henkilötietojasi vain maihin, joiden katsotaan toteuttavan riittävän tietosuojatoimenpiteet Euroopan komission mukaisesti ja / tai ottamalla käyttöön vakiosopimuslausekkeita Euroopan komission mukaisesti.

9. Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Velvollisuutemme on säilyttää joitain henkilötietojasi tilin sulkemisen jälkeen enintään 10 vuoden ajan, jotta voimme täyttää rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevat lait ja määräykset. 

Lista tietojen säilytysajasta: 

● Yhden (1) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnastasi: Yksityiskohdat kirjautumisistasi ja vierailuistasi verkkosivustolle, liikennetiedot, blogit ja viestit asiakastukitiimillemme.

 ● Viiden (5) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnastasi: Henkilötunnistetiedot ja asiakirjat, viestintätiedot, yhteystiedot verkkosivuston kautta, joko sähköpostitse, Live Chat -palvelussa tai muussa mediassa. 

● Kymmenen (10) vuoden ajan viimeisestä tilitoiminnostasi: Rahoitustilitiedot ja pelitapahtumat. 

Säilytämme henkilötietojasi myös pidempään, jos asianomaiset viranomaiset niin vaativat. Tämä pätee erityisesti oikeudenkäynteihin, joissa Sinä, asiaankuuluvat viranomaiset tai Me voimme olla osapuolena palvelumme tarjoamisesta Sinulle. 

Kaikki henkilötietosi, yksityiskohdat, tiedot ja asiakirjat tallennetaan turvallisesti tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

10. Oikeutesi

Sinulla on oikeus 

● Pääsy henkilötietoihisi, joita säilytämme.

 ● Pyytää korjaamaan henkilötietosi, jos ne eivät ole oikein. 

● Pyytä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. 

● Pyytää poistamaan henkilötietosi.

 ● Pyytää Meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely.

 ● Pyytää Meitä lähettämään henkilötietosi. 

●Saada tietoa mahdollisesta automatisoidusta yksittäisestä päätöksenteosta, mukaan lukien riskiprofilointi.

 ● Vastustaa aina henkilötietojesi käsittelyä ja peruuttaa suostumuksesi.

 Oikeuksiasi voidaan käyttää vain lain mukaisesti. Tämä voi sisältää rajoituksia sille, milloin voit käyttää yllä lueteltuja oikeuksia GDPR: n korvaavien lakien vuoksi. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla Meihin yhteyttä osoitteessa dpo@infiniza.com. 

k’ulla on myös oikeus tehdä valitus Maltan tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistolle käymällä heidän verkkosivuillaan osoitteessa https://idpc.org.mt/. Voit myös päättää tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa vierailemalla tällä verkkosivustolla - https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

11. Muutoksen tähän tietosuojakäytäntöön

Tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa ajoittain. Tulevaisuudessa tekemämme muutokset julkaistaan tällä sivulla. Muutokset tulevat voimaan julkaisupäivänä. Voit pyytää tietosuojailmoituksen aiemmat versiot lähettämällä Meille sähköpostia osoitteeseen accessrequest@amokcasino.com.

18+Malta Gaming AuthorityResponsible Gaming Foundation
InteracInstadebitiDebitSkrillMuch BetterNetellerBank to BankBrite Logo LightMiFinity

AmokCasino.com sivustoa hallinnoi Infiniza Limited yritys joka on rekisteröity Maltalle. Yrityksen rekisteröintinumero on C 77819 ja rekisteröity osoite The Bastions Office Number.2, Evin Cermona Street, Floriana, FRN1281, Malta. Infiniza Limited on lisenssoitu ja säännelty Maltan Gaming Authority - viranomaisen toimesta lisenssimuerolla MGA/B2C/367/2016 (myönnetty 1. elokuuta 2018).

AmokCasino.com on Infiniza Limitedin tavaramerkki. Pelaa vastuullisesti ja maltilla. Lue lisää tukitoimenpiteistämme Vastuullinen Pelaaminen -osiosta.

© Infiniza Limited